Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/web/roodblauwbe/www/modules/content/content.php on line 66
Airco Gent | Roodblauw
To mobile site

airco Gent

 

Roodblauw uw airco supplier in GentAirco verbetert het woon-en werkklimaat in uw woning en bedrijfsomgeving wat direct een gunstige invloed heeft op het comfort, welzijn en productiviteit.  
Airco’s worden vaker gebruikt voor een comfortabel woon-en slaapgenot. Warmte in combinatie met een hoge luchtvochtigheid veroorzaken slapeloosheid, transpiratie en vermoeidheid. Door de heerlijk verse lucht van uw airconditioning ontstaat een prettig leefklimaat in de woon-en slaapkamer.  
Voor een goed presteren van uw personeel is een goed werkklimaat van essentieel belang, dat is dan ook de reden waarom men steeds meer airco systemen kan vinden in kantoren, bedrijfsgebouwen, winkels en horecagelegenheden.

Bent u op zoek bent naar een betrouwbaar partner voor de montage en het onderhoud van uw airco, dan is Roodblauw graag uw partner. Onze jarenlange ervaring met airconditioning, het gebruik van hoogwaardige materialen en apparatuur en ons deskundig opgeleid personeel staan borg voor goede adviezen, vakmanschap en een vlekkeloze service.

Roodblauw heeft de kennis van de meest voorkomende airconditioningsystemen die voor de meest uiteenlopende situaties toepasbaar zijn, van slaapkamer tot kantoorgebouwen. Naast het wereldmerk Mitsubishi, kan naar wens elk ander merk geïnstalleerd worden.

Om voor uw persoonlijke situatie de juiste oplossing met het beste rendement  te kunnen garanderen, komen wij graag ter plaatse de situatie opnemen. Daarna ontvangt u vlug van ons advies op maat van uw wensen.

 

Roodblauw, expert in warm en koud,  is een bedrijf waar service hoog in het vaandel staat en kwaliteit een vereiste is. Bel voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak naar 0475 61 24 56.www.roodblauw.be