Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/web/roodblauwbe/www/modules/content/content.php on line 66
Brugge airco | Roodblauw.
To mobile site

Brugge airco

Airco Roodblauw: een begrip in Brugge als het over airconditioning gaat.

Roodblauw levert, installeert en onderhoudt uw airco in Brugge. Of het nu gaat om een airconditioning systeem bij u thuis, in uw bedrijf .
Roodblauw, expert in koude en warmte, helpt u graag verder om het hoofd koel te houden.
Roodblauw is van alle markten thuis, bij particulieren in woningen, in winkels en kantoren, bij bedrijven en in de gezondheidssector. Iedere keer zijn de omstandigheden anders maar de uitdaging blijft steeds dezelfde: de airco zodanig in de ruimte integreren, zonder op te vallen, en zorgen voor een optimaal klimaat om in te werken, te sporten, te wonen, te winkelen of te ontspannen. Roodblauw zorgt steeds voor een passende oplossing die technisch, budgettair en esthetisch aan de hoogste verwachtingen voldoet.

Wij werken vooral met Mitsubishi, een wereldmerk op het gebied van airco. Op uw wens kan echter ieder ander merk geïnstalleerd worden. Onze technische gespecialiseerde adviseurs staan klaar om u ter plaatse te adviseren over de installatie van uw toekomstig airco systeem Zo bent u zeker van een oplossing op maat die het meest rendabel is.

Laat uw airco jaarlijks controleren door een erkend installateur zoals, Roodblauw. Wij controleren alle onderdelen en vervangen de filters of onderdelen waar nodig is. Wij voeren ook een service uit voor niet bij ons aangekochte apparaten.
Alleen een goed onderhouden airco zorgt voor:

  • optimale prestaties
  • voorkomt onnodige herstellingen.
  • langere levensduur van de airco.
  • gezonde lucht, bij een slecht onderhouden airco worden schimmels en bacteriën de lucht ingeblazen.
  • minimum verbruik van energie.

 

Roodblauw denkt met u mee, wij zorgen voor echte oplossingen op maat voor uw airco in Brugge waarover goed is nagedacht.
Contacteer ons, wij antwoorden graag op uw vragen.

www.roodblauw.be