Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/web/roodblauwbe/www/modules/content/content.php on line 66
Ventilaties Brugge | Roodblauw
To mobile site

Ventilaties Brugge

Energiezuinige ventilatie in Brugge door Roodblauw.

Per dag produceren de mensen (ook de planten en huisdieren) tientallen liters vocht. De warme binnenlucht houdt veel vocht vast en condenseert op koude oppervlakten, met als gevolg schimmelvorming en een ongezond woonklimaat met te hoge CO2-waarden.
Daarom is goed ventileren een pure noodzaak. Naast het natuurlijk ventileren via de ramen, roosters en deuren is mechanische ventilatie in de huidige, goed geïsoleerde woningen een vereiste.

Roodblauw is gespecialiseerd in comfortabele, energiezuinige ventilatie systemen.
Bij mechanische ventilatie neemt de luchtvochtigheid af. De droge lucht laat zich gemakkelijker opwarmen dan vochtige lucht, dus zijn er minder energiekosten om het huis te verwarmen. Niet alleen beter voor uw portemonnee maar ook beter voor het milieu.
Naast de mechanische ventilaties bestaan meer gesofisticeerde systemen waar wij u graag meer informatie over verschaffen.

Wenst u de ventilatie van in uw woning in Brugge in orde hebben, contacteer  Roodblauw, expert in warm en koud, en vraag advies.www.roodblauw.be