Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/web/roodblauwbe/www/modules/content/content.php on line 66
Ventilatie Aalter | Roodblauw
To mobile site

Ventilatie Aalter

Omdat frisse lucht belangrijk is: Ventilatie door Roodblauw Aalter.

Frisse lucht is voor iedereen van uiterst belang.
Mechanische ventilatie is een systeem die continu zorgt voor het afvoeren van bevuilde lucht uit de woning of het bedrijf. De ventilatiebox zuigt de lucht weg uit keuken, badkamer, toilet… , de hoeveelheid kan men regelen via een schakelaar. De verse buitenlucht wordt aangevoerd in uw woning met behulp van ventilatieroosters of klepramen. Het is belangrijk dat er voldoende verse lucht binnenkomt, zo niet ontstaat er onderdruk. Hierdoor kan vocht, schimmel en schadelijk radongas ontstaan.

Een degelijk ventilatiesysteem is noodzakelijk om de vervuilde lucht te verversen. Het systeem moet niet alleen goed werken het moet ook degelijk gereinigd en onderhouden worden. Om risico’s voor gezondheid en onnodige slijtage van de ventilatie te voorkomen is een controle en een grondige schoonmaak van de filters en ventielen noodzakelijk. Eventuele geluidsoverlast kan hierdoor vermeden worden.
Indien u het wenst kan u een onderhoudscontract met Roodblauw afsluiten, zo bent u zeker van een deskundig onderhoud en reiniging. Contacteer ons voor meer informatie.

Bij Roodblauw, expert in warm en koud, uit Aalter kunt u terecht voor mechanische ventilatie, al dan niet met warmteterugwinning. Wij bekijken graag samen welk ventilatiesysteem het best bij uw wensen en de woning of het bedrijf past. 

Roodblauw, Aalter, uw specialist in het plaatsen - herstellen - onderhouden - reinigen - van uw ventilatiesysteem.
Neem contact met ons op voor meer informatie over ventilatie of vraag vrijblijvend een offerte aan.

www.roodblauw.be