Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/web/roodblauwbe/www/modules/content/content.php on line 66
Ventilatie Gent | Roodblauw
To mobile site

ventilatie Gent

Roodblauw uw vakman voor ventilatie in Gent.

Een goede ventilatie is noodzakelijk voor een gezond klimaat in uw woning.

Door de isolatie van de hedendaagse woningen is er weinig natuurlijke ventilatie aanwezig. Deze ventilatie is wel degelijk nodig ter voorkoming van schimmels en vocht. De oplossing is het plaatsen van een mechanisch ventilatiesysteem.
De vakmensen van Roodblauw, expert in warmte en koude, hebben de nodige kennis en de ervaring voor het plaatsen van een ventilatiesysteem, aangepast aan uw woning.

Bij ventilatie wordt de aanwezige lucht mechanisch uit de woning gezogen door middel van een systeem van ventielen, luchtkanalen en een speciale ventilator. Men kan met een standenschakelaar de hoeveelheid af te zuigen lucht regelen. De ventielen zuigen de lucht af in badkamer, keuken en toilet. Voor meer technische informatie, aarzel niet ons te contacteren.

Roodblauw is werkzaam in de regio Gent, Brugge, Aalter. Voor een geheel vrijblijvende offerte van uw ventilatiesysteem kunt u gerust contact met ons opnemen via ons contactformulier of via telefoon 0475 61 24 56.

www.roodblauw.be