Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /data/sites/web/roodblauwbe/www/modules/content/content.php on line 66
Verwarming Brugge | Roodblauw
To mobile site

Verwarming Brugge

De specialist in verwarming voor Brugge: Roodblauw, expert in warm en koud

Kan u het zich nog voorstellen? Een wereld zonder verwarming. Met één toets op uw thermostaat of een draai aan de knop van de radiator en u kunt in geen tijd uw woning verwarmen. Het is dan ook belangrijk dat u steeds kan rekenen op een goede werkende verwarming. Wenst u mogelijke storingen te vermijden? Laat uw uw installatie regelmatig controleren, maak een afspraak met ons voor een jaarlijks onderhoud.

Wilt u uw huis voorzien van een nieuwe verwarming? Wij leveren en installeren diverse centrale verwarmingsketelsketels in Brugge. Voor iedere woning kunnen wij de geschikte CV ketel leveren.
.
Verder kan u bij ons terecht voor het aanleggen van vloerverwarming, plaatsen van houtketels , pelletketels, warmtepompen op basis van lucht-water of op basis van water-water, thermische zonnepanelen, condensatieketels…. Wij hebben de nodige expertise en kennis in huis als het verwarming aangaat.

Roodblauw, uw specialist voor verwarming in Brugge.

 

Hebt u nog specifieke vragen of wilt u direct een afspraak maken met Roodblauw, expert in warm en koud? Ga naar ons contactformulier of bel naar het nummer 0475 61 24 56.